vrijdag 26 april 2024

Alles over Altena

Prijzen winnen met de buurt

22 april 2009 (door AalburgNet)

Bouwen aan je buurt.jpgAALBURG -  Een goed idee loont. Woonlinie lanceert een prijsvraag waar iedereen aan deel kan nemen. Ieder leuk, origineel idee om de leefomgeving in de buurt te verbeteren, te verfraaien of wat dan ook levert een kans op van maximaal € 3.500. 

Betrokkenheid, buiten zijn, gezelligheid, ontmoeten en spelende kinderen; het zijn allemaal begrippen die staan voor wonen in een prettige buurt. Woonlinie: 'U maakt die prettige buurt zelf. Leefbaarheid is een zaak van ons allemaal. Wij roepen u op mee te doen aan onze prijsvraag. Heeft u een goed idee? Of misschien bent u met uw buurtbewoners samen tot een plan gekomen? Laat het ons weten!'

 

 Oproep

 

Aanmeldingen van ideeën voor 1 juni 2009 bij Woonlinie. Formulier te downloaden op www.woonlinie.nl of aanvragen via telefoonnummer (0183) 30 51 51. Ook verkrijgbaar op de kantoren van Woonlinie of op de gemeentekantoren van de gemeenten Woudrichem, Werkendam, Aalburg en Zaltbommel. In juni 2009 worden de prijswinnaars bekend gemaakt via de website van Woonlinie. De winnaars worden persoonlijk benaderd.

De voorwaarden zijn te lezen op de website van woonlinie. Bij vragen, neem dan contact op met woonconsulent Tatjana Louw, telefoonnummer (0183) 30 51 51.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.