woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Contactformulier

Mediaplein Altena.Net is een informatief plein voor het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. De redactie bericht over alledaagse dingen uit de 21 kernen van de gemeente Altena. Op Bommelerwaard.Net delen wij allerhande info over de 24 kernen uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

Mediaplein Altena.Net is daarmee geen keihard journalistiek medium dat altijd maar als eerste, het meeste en grootste nieuws zou moeten brengen. Juist de kleine gebeurtenissen (hyper lokaal) hebben de interesse van de redactie.

Geen gemeente
Wij zijn niet (van) de gemeenten Altena, Zaltbommel of Maasdriel, maar zijn een informatief platform voor de regio. De gemeente Altena, Zaltbommel en/of de gemeente Maasdriel vindt u respectievelijk onder de gemeentelijke websites: gemeentealtena.nl, zaltbommel.nl en maasdriel.nl.

Ook zijn wij geen onderdeel van de in nieuwsberichten of agenda genoemde organisaties. Als de contactgegevens van een organisatie niet vermeld worden, beschikken wij ook niet over die gegevens.

Vragen en tips
Wilt u ons vragen stellen over de informatie die wij vermelden, heeft u (nieuws)tips, heeft u agendaberichten of wilt u adverteren, gebruik dan één van onderstaande contactknoppen.