woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Wie zijn wij

Mediaplein Altena.Net is in de eerste plaats bedoeld alsontmoetingsplek met sociale insteek voor inwoners uit Altena en de Bommelerwaard door het aanbod van lokale (actuele) informatie en nieuws. Dit alles via twee pleinen: Altena.Net en Bommelerwaard.Net, alsmede de diverse social mediakanalen.

De websites bieden een ruim aanbod aan adresgegevens van bedrijven en organisaties, maar ook achtergrondinformatie en links. Zo fungeert dit virtuele plein als hét startpunt voor iedereen die iets wil weten over Het Land van Heusden en Altena, dan wel de Bommelerwaard.

Door steeds (actuele) informatie toe te voegen groeit Altena.Net meer en meer uit tot een handig én compleet informatiebaken in het woud van digitale info.

Informatie
Iedereen die meent wetenswaardige informatie te hebben kan contact opnemen met Altena.Net die het materiaal dan voor plaatsing zal beoordelen.
Voelt u zich vrij om uw nieuws, evenement / activiteit, organisatie of bedrijf aan te melden. Adverteren kan ook.

Daarom:
Van harte welkom op Altena.Net!

 
Lokaal betrokken.- Sterk in de streek. 

Zoals er in de 'echte' wereld winkelcentra bestaan waar alle (wekelijkse) boodschappen op één plek te vinden zijn, bestaan er op het internet virtuele pleinen. Een online (virtueel) plein is een ontmoetingsplek (verzamelplaats) voor allerlei bedrijven, organisaties, instellingen en personen die op het internet iets gemeenschappelijks hebben. 

  • Altena.Net is een servicesite, nieuwsbrief, informatiefolder en adreswijzer in één.
    Digitaal en lokaal. Met het venster op de regio en een groot landelijk bereik.
  • Altena.Net is onderscheidend, compact en compleet.
  • En bovendien: laagdrempelig én gebruiksvriendelijk...

Media
Mediaplein Altena.Net
bestaat uit drie online pleinen: Altena.Net, Bommelerwaard.Net en Businessplatform Ondernemend Altena.