dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Uit in AltenaOntspannen heeft voor iedereen een andere betekenis. Voor de één is dat lekker sporten of het maken van een lange wandeling of fietstocht. Voor de ander is dat luisteren naar een concert of een bezoek aan een museum.

Gezellig winkelen is favoriet bij een derde, terwijl nummer vier in de eerste plaats denkt aan een pilsje aan de bar of een gezellig etentje. Aan uitgaan dus.

Dit alles kan in Altena. Relaxed winkelen kan bijvoorbeeld in de Hoogstraat in Werkendam, in de nieuwe Es in Sleeuwijk op De Markt in Wijk en Aalburg of kuieren in het historische Vestingstadje Woudrichem.

Vermaak
Wie een filmpje wil pikken, doet dat meer dan prima bij Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. Daar kun je nieuwste films bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je weten je hóe groot een steur eigenlijk is? Heb je wel eens gezien hoe vissers vroeger leefden? Je ontdekt het in het Visserij- en Cultuurhistorisch Museum van Woudrichem. Ook het Biesbosch Museumeiland is een uitstapje waard, evenals Fort Giessen, of het Oorlogsmuseum in Veen. 


 

Horeca
Binnen de gemeente Altena is een scala aan horecagelegenheden te vinden: restaurants, cafés, zelfs een koffiehuis, snackbars en meer. Wie sportief wil combineren met een lekker hapje eten en/of een drankje gaat naar Golfpark Almkreek.

Agenda
Mediaplein Altena.Net biedt in een uitgebreide Agenda een overzicht van de activiteiten binnen de 21 kernen van Altena. Organiseert uw vereniging, club, kerk of instelling een evenement voor een of meerdere dagen, laat het de redactie gerust weten.

Events bedrijven
Ook bedrijven, ondernemersverenigingen en businessclubs kunnen hun evenementen doorgeven. Denk aan braderieën, open dagen, een bedrijfsjubileum, een speciale fiets- of puzzeltocht enzovoorts.

Wie zakelijk adverteren wil op Mediaplein Altena.Net - en de bijbehorende socials - kan een e-mail sturen. Of KLIK hier. Tegen een gunstig tarief krijgt u een groot bereik in het hart van uw doelgroep.

Overzicht
Voor een ruim overzicht aan uitgaansgelegenheden in Altena, KLIK hier.

Staat uw organisatie of bedrijf er niet bij? Stuur de redactie dan een bericht.

(Foto's Mediaplein Altena.Net / Lian Oomen)