maandag 13 mei 2024

Alles over Altena

Negen medailles voor de Wijnja's

15 oktober 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Voor de vijfde keer in de historie van de Biesboschzwemmers nam de club deel aan de Luxembourg Masters Open. Net als vorig jaar gingen Annette en Paul Wijnja samen naar Luxemburg en opnieuw werden negen medailles mee naar huis genomen.

Na twee dagen zwemmen mocht Annette met vier Luxemburgse titels terug naar Werkendam gaan, daarnaast behaalde zo ook nog zilver. Op de 100 en 200 rugslag en 100 en 200 schoolslag was Annette de beste in haar categorie. Op de rugslag sprint moest ze genoegen nemen met het zilver. Annette was niet helemaal fit, maar desondanks waren haar tijden te vergelijken met vorig jaar. Op de 200 schoolslag wist Annette zelfs het kampioenschapsrecord te verbeteren.

Koffer
Paul nam in zijn koffer twee zilveren en twee bronzen medailles mee naar huis. Op de 50 vrije slag en 100 vlinderslag kreeg Paul het zilver omgehangen. Op de 50 vlinderslag en 100 vrije slag wist Paul beslag te leggen op het brons. Op de 200 vrije slag eindigde Paul op de ‘vervelende’ vierde plaats. Vooral de tijden van Paul op de 50 en 100 vrije slag waren van een goed niveau.

Over drie maanden zullen Paul en Annette met nog een aantal masters deelnemen aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Terneuzen en het doel van dit seizoen zijn de Europese Masters Kampioenschappen in Kranj, Slovenië in september 2018.

Lees meer over:

sport zwemmen biesboschzwemmers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.