woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Bud your buddy: grenzen verleggen voor goed doel

9 mei 2024 (door Redactie)

ANDEL - Beek Sports organiseert 22 juni een militair getinte activiteit voor iedereen die van uitdagingen houdt: Bud your Buddy. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting I Am a Child:

Wie het leuk vindt uitgedaagd te worden en in teamverband opdrachten uit te voeren, noteert 22 juni 2024 (van 7:00 tot 11:00 uur) in de agenda.

Jan van Beek: 'Zoals mensen gewend zijn van ons, heeft ook dit evenement een militair tintje.' Wat kan je verwachten dan? Van Beek somt op: 'Een sportieve ochtend gericht op het uitvoeren van opdrachten, vroeg uit de veren, werken met buddies en in teamverband, een mooie locatie in de natuur, en een bepakkinglijst voorafgaand aan het evenement, zodat mensen goed voorbereid zijn.'

Grensverleggend
Deelnemers gaan op zoek naar hun (eigen) grenzen: in de activiteiten die Beek Sports aanbiedt, zitten dan ook elementen van persoonlijke groei en het leren om in groepsverband samen te werken. Maar ook inzicht verwerven en tactisch leren handelen. Omgaan met stress en doorzetten. 'Wat je ook meeneemt zijn goede herinneringen en positiviteit.'

Bud your Buddy is ook te doen met vrienden en familie. De kosten voor deelname bedragen 17,50 euro per persoon, waarvan 7,50 euro bestemd is voor Stichting I Am a Child.

Over Stichting I Am a Child
"I Am a Child" is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig ziek zijn en mogelijk levensbedreigende aandoeningen hebben. De stichting biedt kosteloze vakanties aan gezinnen waarvan een kind ernstig ziek is of waarvan een kindje is overleden. De missie is om gezinnen te ondersteunen en te helpen bij het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen, waarbij geloof, hoop en liefde centraal staan.

Aanmelden voor het event kan via DEZE link of de website www.beeksports.nl. Na inschrijving krijg je meer informatie toegestuurd.

Foto ter illustratie.

Lees meer over:

Andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.