woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Goed bezochte wielerclinic met Marianne Vos

23 mei 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De wielerclinic met Marianne Vos voor basisschoolleerlingen binnen de gemeente Aalburg is woensdagmiddag goed bezocht.De clinic is inmiddels een goede traditie geworden voorafgaand aan de Rabobank 7- Dorpenomloop, het wielerspektakel dat aanstaande zaterdag losbarst.

Aan de hand van de olympisch kampioene op de weg verkenden de kids woensdag alvast het parcours van de omloop van Aalburg en kregen zij op het gemeentehuis de mogelijkheid om net als bij een echte persconferentie vragen te stellen aan de Meeuwense wielrenster. (Het Kontakt)

www.deomloopvanaalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.