woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

"Een vindbare plek voor boeiende banen in de buurt."

Volle vacaturebanken op Altena.Net door samenwerking met WerkTalent Altena

28 april 2024 (door Redactie)

REGIO - ALTENA: WerkTalent Altena uit Sleeuwijk plaatst per 15 april al haar vacatures uit Altena ook op Altena.Net. De vacaturebank op dit platform zit hierdoor riant vol met banen uit Altena en de direct aangrenzende regio. Door dit grote aanbod van boeiende banen in de buurt is het zoeken naar een passende job nog eenvoudiger geworden. Er valt wat te kiezen ... Nota bene dicht bij huis.

Boeiende banen in de buurt!
De samenwerking tussen de arbeidsbemiddelaar uit Sleeuwijk (overigens ook uit Zaltbommel) en Mediaplein Altena.Net was er al eerder. Alleen worden per genoemde datum nu alle beschikbare banen van de jobbemiddelaar permanent opgenomen in de vacaturebanken van Altena.Net. (WerkTalent Zaltbommel zet haar vacatures online op Bommelerwaard.Net.)

Actueel
Altena.Net werkt op dit vlak overigens ook al jaren samen met Raaak Personeel die eveneens een selectie van 'banen in de buurt' toont. Ook hier verloopt het systeem volledig geautomatiuseerd. Dat betekent dat mensen die een baan zoeken er zeker van kunnen zijn dat zij het meest actuele aanbod zien.

Welkom
Wie dus een passende job in Altena zoekt, een helder verhaal wil en persoonlijk contact, kan terecht bij het uitzendbureau in Sleeuwijk aan de Esdoornlaan 25. Wie in de Bommelerwaard een 'boeiende baan in de buurt' zoek, gaat naar Zaltbommel (Boschstraat 23a) voor een persoonlijk gesprek. Met kofie. (Of thee.)

CHECK onderstaand:

Ondernemers
Wie als ondernemer een vacature wil plaatsen voor zijn of haar bedrijf, kan dat zeer zeker ook doen. Neem gerust contact op met de redactie en vraag naar de voorwaarden.

Foto Altena.Net

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.