donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Goede doelen gezocht voor sjoelopbrengsten

27 februari 2012 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Op 5 april aanstaande is het weer zover: het alom bekende paassjoelen van Sjoelvereniging Altena uit Uitwijk waar iedereen aan mee kan en mag doen. Deelname kost slechts 5 euro en voor iedereen is er een prijsje. 

Markus Vink laat de redactie van Woudrichem.net weten: 'We sjoelen zoals gebruikelijk voor het goede doel. Maar wel een doel binnen het Land van Heusden en Altena, voor een bepaalde doelgroep, voor een groep of stichting die zich inzet voor de zwakkeren van de samenleving, voor dierenwelzijn of voor individuele die om zeer dringende redenen enige ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld een aanpassing om te kunnen sporten of zelfs te kunnen bewegen. Als het maar directe ondersteuning betreft en binnen de grenzen van het Land van Heusden en Altena. Zo hebben we vorig jaar € 600, - bij elkaar gesjoeld voor de Stichting Sport en Spel.'

Aanmelden
Dus schroom niet om een goed doel aan te melden bij de sjoelvereniging. Dat kan tot 23 maart a.s. Uit alle aanmeldingen wordt door een deskundig panel een goed doel gekozen. De gehele opbrengst van het Paassjoelen 2012 gaat dan naar dit doel.
 
Na 24 maart zal het gekozen doel ook via Woudrichem.net bekend worden gemaakt, evenals meer informatie over het 'super gezellige' Paassjoelen en hoe men mee kan doen.
  
Aanmeldingen kunnen worden opgegeven via markusvink@hetnet.nl 

Lees meer over:

Pasen Uitwijk sjoelen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.