Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Pittig Erfgoeddebat over botel

10 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Wethouder Bas de Peuter en Joop Worrell, voorzitter van de stichting Historische Haven, stonden vrijdagavond tijdens het erfgoeddebat in de Teerkamer als kemphanen tegen over elkaar over de mogelijke komst van een botel. Ook het debat bracht hun standpunten niet nader tot elkaar. Robert Holmes, directeur VVV Altena-Biesbosch verweet de stichting Historische Haven 'kneuterigheid', omdat een botel economisch rendement oplevert voor de vesting. Bewoners vroegen aandacht voor de veiligheid, omdat de beoogde plek voor het botel de winterstalling voor de huidige woonschepen is bij hoog water. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.