donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Aart de Graaff (102) vereerd met bezoek burgemeestersechtpaar

20 juli 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN – Aart de Graaf is 102 jaar geworden. Deze respectabele leeftijd haalde hij afgelopen vrijdag (17 juli). Reden dus voor een feestelijke

De kwiek ogende De Graaff woont in de Ruiterhof in Genderen. Samen met zijn kinderen en kleinkinderen stonden ze bij dit gedenkwaardige feit uitgebreid stil. Koffie, gebak en tekeningen...  Ook de burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, was van de verjaardagspartij. Deze was op de honderdste verjaardag van de Graaff ook op bezoek geweest. De laatste drong er toen al bij de eerste burger op aan ook te komen op zijn volgende verjaardagen: 'Sôame meej oewe vrouw'.

Een man een man, een woord een woord. En dus kwam - vandaag, 20 juli - de eerste burger samen met zijn echtgenote Trudie op bezoek. Op de dag zelf zou het allemaal een beetje te druk zijn geweest voor de jarige job, zeker als je met hem wil spreken. 'En ik heb pâas un nei hûerapparaat gehaad, dan kan ik dûn burgemiêster teminste goed hûere en verstôan', sprak hij vitaal.

Fan
Aart de Graaff is fan van burgemeester Naterop. En ook diens echtgenote viel bij hem in de smaak. Hij was dan ook zo trots als een pauw met zeven starten toen het echtpaar op de Genderense koffie kwam. 'De vurrige kieer hé se nog de zuem van mun broek gemakt”, tis en hendig vrouwke', memoreerde hij vol lof.

En nu, op naar het volgende jaar. Op naar nummer 103 en dan vooral in goede gezondheid. Ook de redactie van Aalburg.net wenst hem dat van harte toe...

(Foto - met dank aan Joop Lankhaar)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.