vrijdag 26 april 2024

Alles over Altena

Ons kent ons festival

Ons kent ons festival

18 oktober 2014
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Het vierde OnsKentOns festival staat alweer voor de deur.  Met behulp van stichting Trema en de weerman gaan we proberen om op zaterdag 18 oktober 2014 het festival in de Werkense Polder te realiseren.

Het belangrijkste op het festival is het kinderspektakel.  Daarbij zijn alle kinderen van Werkendam van harte welkom om gratis mee te doen met alle activiteiten. Ze kunnen geschminckt worden, meedoen met levend tafelvoetbal, of helemaal los gaan op de springkussens of stormbaan. Er is van alles te doen voor alle leeftijden, zoals ook een viswedstrijd, de rodeostier, de megazandbak en het voetbaltoernooi.  Daarnaast zal de Werkendamse basketbalvereniging Virtus een aantal clinics verzorgen.

Ook de limonade voor de kinderen is gratis, andere drankjes en hapjes zijn te verkrijgen tegen schappelijke prijzen,

Als klap op de vuurpijl zal de welbekende Werkendamse zanger Wim van den Heuvel deze dag besluiten met een spetterend optreden. Een reden temeer voor alle Werkendammers om rond 19.15 ‘s avonds langs te komen.

Wij willen benadrukken dat het festival voor de hele kern Werkendam bedoeld is, iedereen is dus welkom bij álle gratis activiteiten, een hapje en drankje zijn tegen schappelijke prijzen te koop.

Het Goede Doel;  Dit jaar gaat de opbrengst van de verloting naar de Werkendamse kinderboerderij en de hoofdprijs, een volle boodschappenkar is beschikbaar gesteld door de MCD supermarkt.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ons kent ons

Werkendam

www.onzepolder.nl
Deel dit bericht met je vrienden!