woensdag 8 mei 2024

Alles over Altena

Sparren met de raad

01 februari 2013
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

WIJK EN AALBURG - Vanaf 1 februari a.s. gaat de gemeenteraad van Aalburg op een andere manier vergaderen, waardoor het voor inwoners, verenigingen en bedrijven  mogelijk wordt om meer met de raad- en burgerleden in gesprek te gaan.

Eens per zes weken wordt er tijdens de Informatieve Raadsvergadering tijd ingeruimd om met burgers uit de gemeente in gesprek te gaan over voor hen belangrijke onderwerpen die zich afspelen in de gemeente Aalburg. Deze vergadering vindt in het openbaar plaats.

Het eerste gedeelte van deze vergadering is specifiek voor de burger ingepland. In principe zijn alle fracties die in de raad zitting hebben, hierbij vertegenwoordigd.

Hoewel sprekers zich uiterlijk tot direct voor aanvang van de vergadering  dienen aan te melden met de mededeling van het onderwerp waarover men wenst  te spreken, is het echter aan te bevelen om dit eerder (het liefst 48 uur voorafgaande aan de bijeenkomst)  te doen, zodat de raad- en burgerleden zich enigszins op het onderwerp kunnen voorbereiden.

Aanmelden kan via de griffier, de heer Ery Kooi of via het aanmeldingsformulier

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Gemeente Aalburg

Aalburg

(0416) 698704

e.kooi@aalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!