woensdag 28 juli 2021

Alles over Altena

Achilles Veen wint in Doorwerth: 0-1

12 september 2020 (door aalburgNet)

VEEN  - Zaterdag (12-09)  ging Achilles Veen in de tweede ronde van de competitie op bezoek bij DUNO D in Doorwerth. Vorig seizoen werd met 5-2 verloren. Nu gingen de punten meer naar Veen: 0-1.

In Doorwerth werd om 15:00 uur afgetrapt en in de beginfase had Achilles Veen het moeilijk. Ze werden teruggedrongen naar de eigen helft en het waren de gastheren die de aanval zochten. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. Achilles Veen probeerde vooral gevaar te stichten uit afstandsschoten, maar de doelman van Duno stond zijn mannetje en was heel de wedstrijd een vervelende sta-in-de-weg voor de voorwaartsen van Achilles Veen.

In de tweede helft neemt Achilles Veen Duno in de tang en zoekt naar een voorsprong. Dat lukt in de  69e minuut. Na een mooie aanval over de rechter kant komt de bal via Thomas de Man bij Rémon Koenen voor zijn voeten. De topschutter blijft koel en schiet de 0-1 binnen.


Achilles Veen boekt op basis van het vertoonde spel in de tweede helft een dik verdiende overwinning en staat met 6 punten uit 2 wedstrijden op een gedeelde eerste plaats.

Lees meer over:

Voetbal sport
Deel dit bericht met je vrienden!