zondag 25 februari 2024

Alles over Altena

Dubbel Waalwijks zilver voor Rick Sonnema

12 februari 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zaterdag (11-2) draaide Rick Sonnema een succesvol toernooi in Waalwijk. Sonnema behaalde twee maal zilver bij wedstrijden die ieder jaar door zijn club georganiseerd worden.

Rick laat weten: 'Ondanks dat er geen supervoorbereiding was vanwege buikgriep de laatste paar dagen had ik toch besloten om mee te doen en met succes. Het belangrijkste was om lekker alles even door te nemen voor de Europees kampioenschappen.'

In de -21 categorie was er een systeem waarbij je tegen iedereen moest. Op één ronde na die Rick nipt verloor, won hij alles en wachtte hem een mooie beker voor de tweede plaats.

Finale

In de open categorie vanaf 16 jaar wist Rick alle voorrondes winnend af te sluiten en mocht hij in de finale aantreden. Deze finale verloor hij met 3-2 waardoor er wederom een tweede plaats was voor hem.

Al met al heeft hij een goed gevoel over de wedstrijd, Alles verliep naar behoren en alle goede punten gaan mee naar Bulgarije volgende week waar hem het Europees kampioenschap te wachten staat.

Lees meer over:

sport Rick Sonnema karate
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.