donderdag 21 september 2023

Alles over Altena

Win een helikoptervlucht boven de 7-Dorpenomloop!

15 mei 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Weekblad Het Kontakt en Pro Custom Design uit Wijk en Aalburg organiseren een lezersactie tijdens de aanstaande 7-Dorpenomloop

Het Kontakt is als sponsor al sinds het ontstaan van de wielerronde betrokken bij de 7-Dorpenomloop. Dit jaar wil het nieuwsblad een extra dimensie aan de profronde geven: de komende editie kunt u dus ook vanuit de lucht bekijken. In samenwerking met het reclamebureau Pro Custom Design uit Wijk en Aalburg en Heli Aviation uit Kootwijkerbroek biedt bet Kontakt 26 mei non-stop helikoptervluchten. De hele zaterdag vliegt een vijf-persoons helikopter (vier personen + een piloot) boven het Land van Heusden & Altena. De wiellerronde met onder andere Marianne Vos als topsporter in actie, wordt vanuit de lucht gevolgd. De helikopter vertrekt en landt dichtbij de start en finish van de 7-Dorpenomloop; ongeveer 400 meter verderop in de Veldstraat.

Scherpe prijs
Met deze actie krijgt u als lezer een unieke kans om vanuit de lucht zowel de wiellerronde als het geografische gebied Land van Heusden en Altena te bekijken. Heli Aviation stelt vluchten van circa 10 minuten voor een scherpe prijs beschikbaar, zodat het voor veel belangstellenden mogelijk wordt mee te vliegen. In 1990 is het helikopterbedrijf begonnen op een boerderij in Kootwijkerbroek. Enkele enthousiaste piloten lieten hun relaties kennismaken met het vliegen in een helikopter. Dit groeide langzaam uit tot Heli Aviation: een bedrijf met een professionele crew en het modernste materiaal. Belangrijke speerpunten in het (lucht)verkeer zijn snelheid, veiligheid en comfort. Wie kiest voor vervoer per helikopter reist met snelheden van meer dan 200 km/h.

Groen
Pro Custom Design is een jong full service reclamebureau, met roots vanuit de nationale wielersport. Het bureau viert dit jaar haar eerste lustrum (vijf jaar) en heeft een eigen productieafdeling zoals belettering, groot formaat printwerk, webdesign en instore. Pro Custom Design heeft veel relaties uit Altena als klant en wil als betrokken bureau uit de regio meewerken aan het succes van de wielleronde. De helikopter zal de 26e mei dan ook in de groene kleur van het bureau vliegen.

Kans
Wilt u kans maken op een helivlucht boven de wielertoer in Aalburg, stuur dan een email naar p.vos@hetkontakt.nl en geef in de email antwoord op de vraag: Waarom wilt u de lucht in? (Stuur met uw antwoord uw contactgegevens en adres mee!) Het Kontakt stelt in totaal vier kaarten beschikbaar. U kunt tot en met woensdag 23 mei meedoen met deze lezersactie. (Foto Pro Custom Design - tekst Het Kontakt)

Download HIER de flyer

Lees meer over:

Kontakt helikoptervlucht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.