woensdag 28 juli 2021

Alles over Altena

Gewonde man in Drunen mogelijk gestoken in Genderen

21 juni 2020 (door aalburgNet)

GENDEREN - Zondagmorgen (21-6) werd rond de klok van 10:00 uur een man in een auto aangetroffen met een steekwond in zijn been. Het voertuig stond op een parkeerplaats aan de Doorloop in Drunen. De steekpartij zou in Genderen hebben plaatsgevonden. Het hoe en wat in deze zaak is nog onduidelijk.

De gewonde man is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen.

De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd en hoe de man gewond raakte. De man zou ook zijn mishandeld. De steekpartij zou mogelijk hebben plaatsgevonden in de Kelderstraat in Genderen. Daar werd zondag ter plaatse ook verder onderzoek gedaan.

Lees meer over:

Steekpartij Kelderstraat
Deel dit bericht met je vrienden!