maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

14
dec

Deze opties mogen zeker niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe auto

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe auto te kopen? Of loopt je leasecontract bijna af en ben je je nu al aan het oriënteren voor een volgende auto? Dan ben je waarschijnlijk ook benieuwd welke auto het meest geschikt is en hoe je jouw auto nog meer kunt verrijken. De auto-industrie staat eigenlijk nooit stil. Ieder jaar verschijnen er wel nieuwe opties en nog meer geavanceerde techniek om autorijden een stuk leuker en comfortabeler te maken. Wanneer je binnenkort een nieuwe auto gaat kopen, kan je hier waarschijnlijk heel snel gebruik van maken. Benieuwd welke opties in elk geval zeker niet mogen ontbreken aan jouw volgende auto? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Dashboard camera installeren

Wil je dat er nooit meer discussies ontstaan over de schuldvraag bij een ongeval? Laat dan een dashboard camera installeren. Een dashcam kopen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Er is steeds meer vraag naar en het aanbod blijft ook nog eens gestaag toenemen. Ook veel verzekeringsmaatschappijen accepteren dashcambeelden bij het bepalen van de schuldvraag. Dat zal in de toekomst enkel nog maar toenemen. Daarom is het ook geen wonder dat de dashcam tegenwoordig steeds vaker wordt geïnstalleerd en waarom deze zeker niet mag ontbreken bij een nieuwe auto.

Stoelverwarming

Ben je een echte koukleum en is de winter altijd jouw minst favoriete seizoen? Dan zal het je niet verbazen dat deze optie bij veel mensen geliefd is. Stoelverwarming is namelijk ideaal voor zij die niet graag een jas in de auto dragen, maar het wel altijd erg koud hebben. Stoelverwarming maakt lange autoritten bij koud weer stukken comfortabeler.
Wil je de comfort in de auto nog verder opschroeven? Combineer stoelverwarming dan ook nog eens met stuurverwarming. Heerlijk als het buiten koud is en je je handen snel op wilt warmen. Zo hoef je niet meer ijskoude handen het stuur aan te raken, maar warm je ze tijdens het rijden al snel op. Nog even en je wilt je auto helemaal niet meer uit. Ideaal voor lange ritten of gewoon omdat het nou eenmaal mogelijk is!

Geblindeerde ruiten

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een auto met geblindeerde ruiten. Dat is ook geen wonder, want geblindeerde ruiten beschikken over enorm veel voordelen. Zo verkleinen ze de kans op diefstal, omdat dieven simpelweg niet gemakkelijk kunnen zien of er kostbare spullen in de auto liggen. Daarnaast voorkomen ze dat UV-stralen het interieur van de auto aantasten en houden ze de auto een stuk koeler. Hierdoor hoef je dus ook minder de airco te gebruiken, wat uiteindelijk weer leidt tot een fikse besparing op de brandstofkosten.
De ramen tinten hoeft in principe niet te wachten tot de aanschaf van een nieuwe auto. Er bestaat tegenwoordig ontzettend handige autofolie, waarmee je de ramen vrijwel direct kunt blinderen. Hierdoor kan je iedere ruit blinderen en direct van de voordelen profiteren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.