vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

Zus Germa van den Boom in video-oproep: 'Wat heeft Germa jou gedaan?'

5 november 2022 (door Altena.Net - redactie)

NIEUWENDIJK - "Wat heeft Germa jou gedaan?" Dit is de dringende oproep van Conny Langerak aan de persoon die informatie heeft over de verdwijning van Germa van den Boom. De zus spreekt zich uit een een videoboodschap van de Peter R. de Vries Foundation.

Conny in de oproep: 'Ik wil u één vraag stellen. Wat heeft Germa jou gedaan, of misschien wel juist niet gedaan, dat je haar daarvoor misschien van het leven hebt beroofd en dat je haar al die tijd verborgen voor ons hebt gehouden. Dat is wat ik graag van jou zou willen weten. En daar kan jij, u, ons alleen maar het antwoord op geven.'

Slachtoffer
Germa van den Boom (19) verdween in de nacht van 28 op 29 juli 1984 uit haar ouderlijk huis in Nieuwendijk. Voor de politie is het duidelijk dat zich die nacht een drama heeft voltrokken waar Germa slachtoffer van is geworden. Ruim 38 jaar later weet haar familie nog steeds niet wat er met Germa is gebeurd. De Peter R. de Vries Foundation zet zich in voor deze coldcase-zaak. Voor de gouden tip looft men een beloning uit van 250.000 euro.

Tips
Eind oktober liet de Foundation weten dat er ruim honderd tips binnengekomen waren rond de vermissing van Germa. Over de inhoud en de aard van de informatie deed men geen mededelingen.

Tips graag naar tip@peterrdevries.nl

Delen
De Foundation vraagt: 'Deel deze informatie en help de familie aan de antwoorden die zij verdienen.'

Zie ook:

Lees meer over:

Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.