donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Het stuk toont hoe verschillend mannen en vrouwen (met elkaar) communiceren.

YrroS! weer op de planken met nieuwe tragikomedie

9 maart 2023 (door Redactie)

SLEEUWIJK - Theatergroep YrroS! uit Sleeuwijk staat weer enthousiast klaar om een nieuwe voorstelling op de planken te brengen. ‘Nu even niet / Nu even wel‘ is een tragikomische dubbelvoorstelling en gaat over vriendschap. Het gezelschap speelt het stuk in Gorinchem.

In het stuk ‘Nu even niet / Nu even wel‘ is te zien hoe verschillend mannen onderling en vrouwen onderling met elkaar communiceren. Tijdens de voorstelling hoor- en zie - je het tussen de personen schuren en kraken. Onder het mom van de beste bedoelingen worden oude wonden opengekrabd en nieuwe toegebracht. En ondanks dat alles wordt altijd weer vergeven en blijkt hoe onvoorwaardelijk vriendschap kan zijn. Aldus de samenvatting.

YrroS! kiest hiermee opnieuw voor een script van Maria Goos. In 2018 speelde de groep in haar 'Familie' in een Zwitsers/Almkerks chalet.

Première
Op 28 april is de première, de eerste van acht voorstellingen - onder regie van Mirjam Gosselink. YrroS! laat weten: 'Met haar hebben we een fijn repetitieproces waarin de rollen en personages onderzoekend steeds verder zijn verdiept. Jullie kijken naar twee voorstellingen met vier mannen en vier vrouwen, twee aparte werelden die hier toch onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden ...'

Data
YrroS! speelt op 28, 29, 30 april & 5, 6, 7 mei 2023. Op vrijdag- & zaterdagavond en zondagmiddag & -avond.

Spelers: Bart Brouwers, Lida Hagenaars, Tom Manussen, Tonny Reijnders, Jory Schoondermarkt, Eric Schopman, Jacky van der(rrr) Vleuten en Kees Westein.

Ontvangst is 30 minuten voor aanvang voorstelling en er is een pauze. Kaartverkoop en meer info: www.yrrostheater.com 
Locatie: De Bunker - SCG Gorcum - Vijfde Uitgang - Gorinchem

Foto Theatergroep YrroS!

Zie ook:

Lees meer over:

Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.