maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

Lijst30 doet op dit moment in acht gemeenten mee.

Partij Willem Engel doet mee met gemeenteraadsverkiezing in Altena

12 januari 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Op 16 maart 2022 doet Hart voor Vrijheid (Lijst30) mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Altena. Dat blijkt uit het overzicht dat de partij publiceert op zijn website.

Lijst30 is een politieke beweging die werd opgericht in februari 2021 en Anna Zeven, Willem Engel en Mordechai Krispijn aan boord heeft. Samen met partijgenoten maken zij zich 'hart voor vrijheid'.

Opsplitsing
De vereniging kwam voort uit een opsplitsing van de politieke partij Vrij en Sociaal Nederland (VSN), opgericht in september 2020. Na meningsverschillen en conflicten koos de beweging uiteindelijk de naam Lijst30 (zonder spatie). Deze naam gebruikt men in combinatie met de hastag #hartvoorvrijheid. Tevens de vereniging vanwaaruit men werkt.

Principes
Lijst30 stelt vier principes centraal in zijn programma. Dat zijn medische vrijheid, optimale kansen voor ondernemers, eigen verantwoordelijkheid en directe democratie.

Naast Altena gaat de partij ook de politieke slag aan in Alkmaar, Amsterdam, Den Helder, Kerkrade, Nederweert, Tilburg en Tynaarlo (Drenthe).

www.lijst30.nl

Foto Logo Hart voor Vrijheid.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.