dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Werken in de uitdagende verpakkingswereld van Oerlemans Plastics?

18 juni 2021 (door Altena.Net - redactie)

GENDEREN - GIESSEN: In de loop van dit jaar hoopt Oerlemans Plastics bijna 9.000 m2 aan extra capaciteit in gebruik te nemen. Mede door de realisering van deze nieuwbouw in Giessen is Oerlemans in samenwerking met partner WerkTalent op zoek naar:

  • OPERATORS
  • FLEXODRUKKERS
  • MONTEURS
  • LOGISTIEKE MEDEWERKERS

Wil jij vast werk voor onbepaalde tijd, waar oog is voor de medewerkers? Solliciteer nu.

Je komt te werken in een modern en divers machinepark in een schone werkomgeving. Door het werk in de ploegendiensten hou je zowel op je doordeweekse dagen als je weekenden veel vrije tijd over! Verder is er veel ruimte om te leren en ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding of verbreding in je functie door trainingen te volgen over verschillende machines.

WerkTalent en Oerlemans Plastics werken inmiddels meer dan 12 jaar intensief samen en zijn op zoek naar nieuwe krachten! Meld je nu aan via altena@werktalent.com of kijk voor meer informatie over het bedrijf, de vacatures en de bedrijfsfilm op www.werktalent.com/oerlemans

Oerlemans Plastics produceert kunststof flexibele verpakkingen en folies. Deze organisatie maakt deel uit van de Oerlemans Packaging Group met vestigingen in Genderen, Giessen (Oerlemans Plastics), Goor (Perfon), Hillegom (Plasthill), Edam (Fardem), Oosterwolde (OPI) en Geldermalsen (Flexpak). Ruim 600 medewerkers produceren vele duurzame en innovatieve producten die wereldwijd verkocht worden aan langlopende relaties in onder meer de verpakkingsindustrie, horticulture en retail. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming. Continu heeft deze producent plaats voor gemotiveerde werknemers die een belangrijke bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de onderneming en die houden van uitdagingen die klanten met dit bedrijf willen aangaan.

Verdere verduurzaming van onze verpakkingen en het voorkomen van verspilling zijn leidend in de bedrijfsvoering van de verpakkingsproducent. Oerlemans Plastics groeit hard, mede omdat zij haar verantwoordelijkheid neemt in de samenleving. De vraag naar onze bedrukte folies en verpakkingen neemt continu toe. Zijn wij op zoek naar jou?

                                            = advertentie =

Lees meer over:

Oerlemans Plastics vacatures
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.