dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Klussen met burgers …

Wethouder Sheikkariem bakt hamburgers

17 september 2021 (door Altena.Net - redactie)

SLEEUWIJK - Hij deed het vaker, hamburgers bakken... Wethouder Shah Sheikkariem gaat opnieuw aan de slag en bakt (vegetarische) hamburgers bruin voor de vrijwilligers van paardensportvereniging De Nieuwe Roef in Sleeuwijk zaterdag (18-9). De Paardensportvereniging verhuist eind 2021 naar hun nieuwe accommodatie aan De Roef 5 in Sleeuwijk. Ter voorbereiding daarop organiseert men een grote klusdag.

Vrijwilligers van de vereniging steken de handen uit de mouwen op het huidige terrein waar ze zijn gevestigd. Er staat veel op het programma. Onder andere hekken, reclameborden, lichtmasten, vlaggenmasten en afrasteringen worden gedemonteerd zodat ze later dit jaar een plek kunnen krijgen op het nieuwe terrein.
PSV De Nieuwe Roef maakt met de verhuizing plaats voor het nieuwe atletiekcomplex.

Dromen
Gemeente Altena stelde voor de paardensportvereniging een terrein aan De Roef 5 beschikbaar. Marjolein van Berchum, coördinator van PSV De Nieuwe Roef: “Deze verhuizing brengt voor onze vereniging veel voordelen met zich mee: de nieuwe ruime locatie biedt de mogelijkheid om meerdere disciplines binnen de paardensport uit te oefenen. De oude schuur op het nieuwe terrein wordt omgebouwd tot prachtig clubhuis, de leden kunnen straks naast het complex parkeren. Daarnaast biedt de locatie ons de mogelijkheid om andere dromen te verwezenlijken in de toekomst.”

Lunch
Om alle hardwerkende vrijwilligers van extra energie te voorzien, verzorgt wethouder Shah Sheikkariem broodjes hamburgers. Voor de vegetariërs is er een plantaardige burger beschikbaar.

Foto - archief ter illustratie.

Lees meer over:

Shah Sheikariem Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.