vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Werkzaamheden kruispunt Zandsteeg begonnen

5 juni 2024 (door Redactie)

WERKENDAM - Gemeente Altena maakt het kruispunt Dijkgraaf den Dekkerweg – Zandsteeg nabij Werkendam veiliger door de aanleg van een brede middenberm. De werkzaamheden gingen maandag 3 juni van start en duren tot vrijdag 19 juli 2024. 

Met de aanpassing van het kruispunt wordt het oversteken van de drukke Dijkgraaf den Dekkerweg veel overzichtelijker voor onder meer bewoners en ondernemers van de Schans.

Wens
Wethouder Hans Tanis: “Het aanpakken van het kruispunt is al jarenlang een wens van inwoners en ondernemers in de omgeving. Ik ben heel blij dat we samen met hen tot een maatregel zijn gekomen. Deze aanpak draagt, naast het verbeteren van verkeersveiligheid, bij aan het verbeteren van de leefbaarheid en bereikbaarheid van Werkendam in het algemeen en de bedrijven en woningen aan De Schans in het bijzonder.”

Bereikbaarheid Kersenkraam
Tijdens de werkzaamheden is de kersenkraam op de hoek Zandsteeg – Dijkgraaf den Dekkerweg voor (brom)fietsers alleen bereikbaar via de Zandsteeg vanuit Nieuwendijk. Per auto blijft de kraam ook vanaf de Dijkgraaf den Dekkerweg bereikbaar.

Foto gemeente Altena.

Zie ook:

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.