maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Wensboom De Buurvrouw: ‘Kerst voor iedereen’

13 december 2021 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG -  Voor Koffiehuis de Buurvrouw, aan de Galerij, staat een zeven meter hoge kerstboom. Of beter gezegd: een wensboom. De Buurvrouw hoopt dat deze boom een wensboom wordt met lichtpuntjes uit de regio. 

Iedereen uit de buurt wordt uitgenodigd om in aanloop naar kerst een persoonlijke bijdrage te leveren aan deze wensboom. Op die manier wordt het letterlijk een boom van en voor iedereen.

Dat kan door het beschrijven van een kerstbal of een eigen waterbestendige creatie. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om 'elkaar te inspireren, te bemoedigen en samen de wereld een stukje mooier te maken.' 
Koffiehuis De Buurvrouw: 'Dit kan door het delen van kerstgedachten, iemand een hart onder de riem te steken of een gebedspunt of wens achter te laten. Laat deze wensboom ons met elkaar verbinden, zeker in deze donkere dagen voor kerst!'

Kerstbal
Er ligt voor iedereen uit de buurt een kerstbal buiten klaar die op elk moment van de dag in de boom gehangen kan worden. 'We zouden het leuk vinden als je de wens met ons deelt op social media met de hashtag #warmekerstaalburg. Wellicht dat wij en eventuele andere buurtgenoten kunnen helpen met het vervullen van de gedachten of wens.  

Met elkaar
De Buurvrouw hoopt dat deze boom mag schitteren vol mooie kerstgedachtes. 'Laten we dit met elkaar doen! '

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.