vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wendy en Shervan zijn supertrots dat ze in de finale staan.

Genomineerd voor Award: Wendy en Sherman zoeken publieksstemmen

11 januari 2023 (door Redactie)

GIESSEN – Wendy van Pamelen en Shervan Tmet zijn genomineerd voor de IGNITE Award 2022 met hun nieuwe social enterprise Apparel Design. Wendy (48) en Shervan (27) zijn sociaal ondernemers met liefde voor textiel én mensen. Met hun onderneming Apparel Design zetten zij zich in voor iedereen die aan de zijlijn staat en graag weer mee wil doen.

De einduitslag van de IGNITE Award wordt op 31 januari aanstaande bekendgemaakt tijdens het eindevent.

Publieksprijs
Wendy: ‘Wij zijn supertrots dat we één van de zes finalisten zijn!’ Tegelijkertijd doet ze een oproep aan het publiek: ‘Help ons om de publieksprijs te winnen. Deze prijs helpt ons om onze social impact te vergroten bij het bestaande team maar ook met kandidaten die op de wachtlijst staan en niet kunnen wachten om bij ons atelier aan de slag te gaan!’

Stemmen op Apparel Design uit Giessen kan HIER.

Apparel Design
Lichtverstandelijke handicap, in de bijstand, statushouder, iemand die moeilijk aan werk kan komen? Bij Apparel Design is iedereen welkom en krijgen zij de kans om op een veilige plek samen te werken aan mooie dingen. Het atelier biedt mensen kansen om te werken aan hun eigenwaarde terwijl zij nuttig bezig zijn. De sociaal onderneming werkt samen met het UWV en het sociaal domein van gemeentes. Ongeacht wie je bent, wat je kunt, waar je vandaan komt. Met wederzijds respect en de wil om elkaar te willen helpen maken zij samen textielproducten van hoge kwaliteit.

Alle mensen op het atelier werken aan diverse eigen designs en aan producten in opdracht van klanten. Extra trots zijn Wendy en Shervan op de mensen die zij aan een betaalde job hebben geholpen, maar ook op bijvoorbeeld de nieuwe samenwerking met Amnesty International. Apparel Design werkte aan een oranje hoodie die aandacht vraagt voor de arbeidsomstandigheden rondom het WK in Qatar.

Ambitie
Apparel Design ontstijgt de sociale werkplaats en laat zien dat de productie van kwaliteitstextiel gewoon in Nederland kan. Beide ondernemers zijn zeer trots dat ze deelnemen aan de IGNITE Award en zien het als een prachtige kans om de plannen die ze hebben sneller door te ontwikkelen. Leren en geïnspireerd raken door andere sociaal ondernemers en experts. Wendy en Shervan hebben er zin in en zijn ambitieus om nog meer sociale impact te maken.

Foto Apparel Design.

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.