vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Truckers en kenners kunnen stemmen.

Wegrestaurant Napoleon in de race voor ‘Beste truckerscafé van Nederland’

27 mei 2023 (door Redactie)

HANK - Wegrestaurant Napoleon is een van de 29 genomineerden voor het Beste Truckerscafé van Nederland.

UPDATE: Derde plaats voor Wegrestaurant Napoleon in verkiezing ‘Beste truckerscafé van NL’

De Pleisterplaats heeft de meeste stemmen gekregen van het publiek en is daarom gekozen als winnaar. De Pleisterplaats zal blij worden gemaakt met een mooie geldprijs uit naam van het organiserende IQ Select. 

Ook de tweede, Frans op den Bult en Wegrestaurant Napoleon (derde plek) ’zullen een mooie prijs ontvangen’. Er waren 60 truckerscafés genomineerd.

Dit is de allereerste wedstrijd voor het Beste Truckerscafé van Nederland. IQ Select organiseert deze competitie. Zij laten weten: ‘Wij weten als geen ander dat truckerscafés nodig zijn om lekker te eten en tot rust te komen tijdens en na je werkdag. Wij vinden dat heel Nederland dat moet weten. Om die reden zetten we de beste truckerscafés van Nederland in het zonnetje.’

Stemmen
Nederland telt meer dan zestig échte truckerscafés. Stuk voor stuk zijn ze even belangrijk. De afgelopen weken konden de cafés zich aanmelden via IO Select en daar kwamen dertig genomineerden uit. Wegrestaurant Napolen aan de Keizer Napoleonweg in Hank staat als zesde op de lijst.

Vrachtwagenchauffeurs en andere kenners kunnen tot en met 31 mei 2023 stemmen op één van de 29 genomineerde cafés. Het winnende truckerscafé krijgt een geldprijs 2500 euro en een bokaal. Onder de stemmers maken ook kans op een prijs. Op 2 juni wordt de top 3 via de social media bekendgemaakt.

IQ Select is een werving- en selectieburau voor de transportsector.

Foto Aangeleverd.

Zie ook:

Lees meer over:

hank Restaurant Napoleon
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.