vrijdag 29 maart 2024

Helaas viel Indy uit vanwege een ernstige knieblessure.

Waldric VSE-2 wint eenvoudig van Rotterdam Basketbal

31 oktober 2021 (door Redactie)

WOUDRICHEM - De dames van Waldric VSE-2 speelden zaterdag (30-10) tegen Rotterdam Basketbal in de Maasstad. Woudrichem trad aan in een ietwat gewijzigde samenstelling zonder Jaida en Quinty maar met Elza. Nienke speelde niet mee vanwege een blessure maar Zoë kon het eindelijk weer proberen.

Het begon goed. Na een paar minuten pakten de dames door Anne-Fleur, Annelotte en Indy al een voorsprong van 2-16. Het kwart eindigt uiteindelijk in 8-36.

Blessures
Rotterdam Basketbal verloor in de eerste helft een speelster vanwege een blessure, Waldric daarentegen verloor Indy vanwege een knieblessure in het derde kwart.

Team
Ondanks deze tegenslag kon het Woerkumse team tijdens de verdere wedstijd de verschillende dingen uitproberen. De meiden hebben zo laten zien dat ze als team kunnen basketballen. Zij wonnen de pot met een overtuigende eindstand: 32-93.