zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

De eerste overwinning is een feit.

BC Waldric VSE-2 gemotiveerd naar eerste overwinning

20 september 2021 (door Altena.Net - redactie)

WOUDRICHEM - De dames van BC Waldric VSE-2 speelden in Nieuwegein tegen New Stars. De Woerkumers missen Zoe en Nadeche vanwege blessures en ook bankspeelsters Jaida en Quinty zijn niet van de partij. Eva en Jessie daarentegen schuiven wel aan.

In het eerdte kwart hebben beide teams kansen genoeg om te scoren maar er wordt veel gemist. In laatste minuut zorgen driepunters van Annelotte en Eva er voor dat Waldric we 10-16 voor staan. 

Het tweede kwart wordt sterk begonnen door VSE-2 en met scores van Nienke en Jessie loopt het team uit naar 12 punten. De dames van New Stars knokken terug en de voorsprong verdwijnt al snel. Met de rust staan er twee punten voorsprong op het bord (31-33).

Ervaring
Na de rust neemt New Stars het initiatief en pakken vijf punten voorsprong. De driepunters van Nienke en Annelotte aan Woerkumse zijde worden die weer teruggehaald. Het vierde kwart verloopt rommelig voor BC Waldric die veel mist. New Stars speelt op ervaring en werkt de achterstand weer weg. 

Overwinning
Aan het eind van het laatste kwart scoort Lisa met een sterke één tegen één en via twee rake vrije worpen neemt VSE-2 de een voorsprong die niet meer wordt weggegeven. De eerste overwinning staat genoteerd: 52-55.
(Alexander BC Waldric)

Topscores: Jessie en Nienke (13pnt), Annelotte (11pnt)

Foto - archief ter illustratie.

Lees meer over:

Woudrichem basketbal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.