Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Maar liefst 20 kids behaalden hun Nijntje Beweegdiploma.

W.I.K. haalt diploma's binnen

12 juli 2021 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Zaterdag (10-7) was een bijzondere dag voor de peuters en kleuters die na twintig speciale beweeglessen hun Nijntje Beweegdiploma in ontvangst mochten nemen. De lessen vonden grotendeels buiten plaats op het schoolplein van basisschool de Hoeksteen.

De jongste leden van W.I.K. konden de laatste les binnen in de zaal hun gymkunsten laten zien, dat kon zelfs met publiek.

Opleidingen
Voor de lockdowns waren diverse assistenten en trainsters al gestart met KNGU-opleidingen. Door Corona werd het een grote uitdaging om de opleidingen te volgen. Deels gebeurde dat online, opdrachten vonden plaats tijdens de buitenlessen en de afgelopen zes weken waren er fysieke bijeenkomsten.

Diploma
Anne van Rijswijk nam haar diploma KNGU N1 assistent in ontvangst. Romy van Beek en Amke en Manon Vlastuin mogen zich nu officieel trainer-coach noemen met het behalen van hun KNGU N3 diploma. Na een tweejarig traject werd afgelopen zaterdag het praktijkexamen afgelegd waar zij alle drie lieten zien de vaardigheden te beheersen.

Foto W.I.K.

Lees meer over:

sport turnen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.