zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

VVD Altena stelt verkiezingsprogramma vast

30 oktober 2021 (door Altena.net - Redactie)

ALTENA - De Algemene ledenvergadering van VVD Altena heeft het verkiezingsprogramma voor 2022 vastgesteld onder de titel: ‘Wat mooi is, moet mooi blijven en wat beter kan, moet beter”.

Voorzitter Eric Dorrestijn: ‘Altena is een prachtig gebied om in te wonen, te werken en te recreëren. Er is voldoende ruimte, een goede gemeenschapszin en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken. Dat moeten we behouden. Tegelijk valt er nog veel te doen. Er zijn te weinig huizen om in te wonen, onze ondernemers snakken naar ruimte en de drugscriminaliteit neemt toe’.

Om Altena te een fijne plek te laten zijn en blijven zet de VVD Altena daarom in op drie kernthema’s: Wonen, Veiligheid en Ondernemen.

Speerpunten
De VVD wil dat er de komende vier jaar 1500 nieuwe huizen bijgebouwd worden in Altena zodat iedereen betaalbaar in onze gemeente kan (blijven) wonen. Iedere kern krijgt een eigen woningbouwprogramma. Daarnaast wil de VVD dat ondernemers in Altena de ruimte krijgen. Daarom schaft de partij onder andere de verplichte zondagsluiting af.

Veiligheid
Het derde speerpunt is veiligheid. De VVD wil dat er jaarlijks een extra budget van 250 duizend euro wordt vrijgemaakt om drugsmisbruik aan te pakken en drugscriminaliteit te bestrijden.

Het volledige programma verschijnt binnenkort bij de partij op de website.

 

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.