maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

VV Woudrichem benoemt twee Leden van Verdienste

2 mei 2022 (door Altena.Net - redactie)

WOUDRICHEM - Op de algemene ledenvergadering VAN VV Woudrichem (11-4) werd een tweetal leden voorgedragen als Lid van Verdienste. Dat gebeurde met volledige instemming van de aanwezig leden.

Henk Struik
Henk Struik is al reeds ruim 55 jaar lid van de vereniging en is daarin 15 jaar speler geweest van het eerste en vijfde elftal. Ook in het tweede elftal toonde Struik zijn kwaliteiten. Ook vulde hij de functie van assistent-trainer in bij het eerste en is jarenlang de trouwe verzorger van het eerste elftal geweest.
Ook als trainer verdiende Struik zijn sporen binnen de vereniging. Na eerst als jeugdtrainer te hebben gefunctioneerd, traint en coacht hij al 15 jaar de dames. 'Tenslotte en zeker niet onbelangrijk is Henk al jaren lang een trouwe sponsor van onze vereniging en is hij altijd bereid om iets voor de club te doen.'
Struik was onder valse voorwendselen naar de ledenvergadering gelokt zodat hij uit handen van de voorzitter de bijbehorende oorkonde en bloemen in ontvangst kon nemen.

Gerrit van het Einde
Gerrit van het Einde begon als spelend lid bij het zesde en later het vijfde. Al snel werd hij hiervan teammanager, wat in die tijd gewoon leider heette. Deze rol vervulde hij 22 jaar. 'En met succes, hij regelde altijd zijn eigen staf en spelers sloten altijd graag bij hem aan.'
Daarnaast was Van het Einde wedstrijdsecretaris, organiseerde hij loterijen en haalde hij jarenlang heel veel geld op met 3 uit 15. Hij trainde de jeugdteams van zijn zoons en leverde waar nodig hand en span diensten.
Ook zat hij in de activiteitencommissie en verzorgde vanuit deze rol, samen met anderen, onder andere de kindercarnaval en activiteiten rondom sinterklaas en Pasen.
Het Lid van Verdienste was ook jarenlang de grote motor achter de maandelijkse bingo en stond en staat al jarenlang achter de bar, vooral op zijn geliefde donderdagavond.
Van het Einde was niet aanwezig op de ledenvergadering maar werd, zoals hij zelf graag wilde, op ‘zijn’ donderdagavond, in aanwezigheid van ‘zijn’ mensen alsnog door de voorzitter in het zonnetje gezet.

Foto vv Woudrichem.

Lees meer over:

Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.