vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Het team organiseerde een gezelige ouderenmiddag.

Team "Voor V1 bij1" maakt naam waar

20 maart 2023 (door Redactie)

VEEN - De tweede dorpsquiz in Veen begint langzaam op stoom te komen. De kick-off was in januari in de feesttent van Achilles Veen. De grote quizavond wordt gehouden op 21 april.

In januari kregen alle zestien teams al de opdracht om voor 21 april een activiteit te organiseren waarin het team iets voor een ander kon betekenen. Team V1 bij1 (Voor Veen bijeen) is een gezellig team dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van nieuwe en oude Veners, vrienden en familieleden.

Gezelligheid
Dit team organiseerde zaterdag (18-3) een gezellige bijeenkomst voor de bewoners van De Vlaeshoff, De Venehof en de nabijgelegen seniorenappartementen. Vanaf 12 uur werden er heerlijke pannenkoeken geserveerd en vervolgens drie rondjes bingo gespeeld. Tussendoor kon iedereen meezingen met de oud-Hollandse liedjes die Jan van den Bogaard op de gitaar begeleidde. Er was zelfs ook een teamlied gecomponeerd wat uit volle borst meegezongen werd. 

Al met al was het event een groot succes waarop de aanwezige bewoners graag een vervolg zouden zien. Ze hoeven niet lang te wachten, want een ander team organiseert een gezellige koormiddag. 

Kortom, de dorpsquiz brengt Veen bijeen ...

Lees meer over:

Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.