dinsdag 28 maart 2023

Alles over Altena

De andere winnaars zijn Stichting Vakantieweek Gehandicapten en Stichting Sport en Spel.

Voedselbank Altena winnaar Goede Doelenactie Oerlemans Plastics

31 januari 2023 (door Altena.Net - redactie)

GENDEREN/GIESSEN – Verpakkingsproducent Oerlemans Plastics verdeelde via de jaarlijkse Goede Doelenactie 5.000 euro over drie goede doelen in de gemeente Altena. Eind 2022 schreven elf doelen zich in. Alle doelen hebben een brede maatschappelijke impact in de regionale samenleving. Drie winnaars werden maandagavond (3-1) bekendgemaakt. Voedselbank Altena ontving de hoogste bijdrage .

Johan Kranenbroek (Managing Director): “Als één van de grotere werkgevers in Altena willen we ook de lokale goede doelen een steun in de rug geven. Iets terugdoen voor het werkgebied waarin je actief bent, is voor ons een mooie manier om een bijdrage te leveren.”

Uitslag
De personeelsleden van Oerlemans Plastics brachten hun stem uit op de ingestuurde initiatieven. Na het tellen van alle stemmen ontstond de volgende uitslag:

Voedselbank Altena werd de winnaar van 2.500 euro. Stichting Vakantieweek Gehandicapten ontving 1.500 euro. Stichting Sport en Spel ging naar huis met 1.000 euro.

Meeste stemmen
De goede doelen in de regio Altena hebben zich eind vorig jaar aan kunnen melden na een oproep via de lokale media. Vervolgens heeft het personeel hun stem uitgebracht op de ingezonden thema’s. De doelen met de meeste stemmen komen in volgorde van aantal stemmen in aanmerking voor een geldbedrag. Als voorwaarden voor deze ondersteuning moeten de initiatieven actief zijn in de gemeente Altena en de afgelopen drie jaar geen winnaar zijn geweest bij de Oerlemans Goede DoelenActie.

Foto Oerlemans Plastics.

Zie ook:

Lees meer over:

Genderen Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.