vrijdag 29 maart 2024

Virtus VSE-2 goed op dreef

14 januari 2023 (door Redactie)

ALTENA - Virtus VSE-2 speelde deze zaterdag tegen Rotterdam Zuid. De club uit Altena begon de wedstrijd met twee snelle scores van Jaida maar via breaks zijn het toch de Rotterdammers die na een paar minuten een kleine voorsprong (7-9) pakken.

Een  time-out brengt effect. Na 10 minuten spelen staat Virtus het 25-11.

Scoren
In het tweede kwart ging Rotterdam over op  een man-to-man verdediging. Virtus is niet direct onder de indruk en blijft scoren. Dit kwart was Indy op dreef in de press, kon Anne-Fleur lekker scoren en ook de 100% op vrije worpen van Josefien en Romy vielen goed. Ruststand: 47-29.

Concentratie hoog
Na de rust bleef de concentratie hoog en liepen de Virtus-dames verder uit naar 67-36. De wedstrijd zat er toen eigenlijk al op, maar er was nog een kwart te gaan. Anne-Fleur en Annelotte werkten aan hun driepunters en Indy en Romy werden met vijf fouten naar de bank gestuurd.

De wedstrijd eindigt in 93-53, met acht driepunters en negen uit twaalf vrije worpen.