maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

Viktor omringd door Mirjam, Anneke, Marja van GAIN.

Viktor Stanislavovitsj dankbaar voor Werkendamse hulp aan Charkov

30 oktober 2023 (door Redactie)

WERKENDAM / CHARKOV: Viktor Stanislavovitsj komt uit Oekraïne en woont nu als vluchteling in Werkendam. Hij stuurde onderstaande bedankbrief. Deze staat ook gepubliceerd op een Oekraïense website.

Viktor: 'De oproep aan de plaatselijke kerk en liefdadigheidsorganisatie Global Aid Network (afgekort als GAIN) vanaf de dag van mijn aankomst hier veroorzaakte een echt verlangen om Oekraïne te helpen, in het bijzonder de gehandicapten van de stad Charkov en het militaire hospitaal van Charkov.'

Woord van dank

"Nederland naar Oekraïne. Hulp uit het dorp Werkendam
 6412023-10-29 17:13:53 -: Viktor Stanislavovitsj

In Nederland, in de provincie Noord-Brabant, ligt het dorp Werkendam, waar vriendelijke, altijd lachende en positieve mensen wonen.

Sinds de dag dat ik hier aankwam, heb ik contact gehad met de plaatselijke kerk en de liefdadigheidsinstelling Global Aid Network (afgekort GAIN) en ben ik geïnspireerd om Oekraïne te helpen, in het bijzonder de gehandicapten in Kharkiv en het militaire ziekenhuis in Kharkiv.

Ik schrijf hier om het dorp Werkendam en haar inwoners te bedanken voor de onschatbare hulp aan Oekraïne aan mensen met een handicap en gewonde Oekraïense soldaten die onder behandeling zijn. (Ik dank) de pastors van de Protestantse Kerk Guido van der Neut en Adriaan Blokland voor hun herhaalde steun bij het helpen van gehandicapten in Kharkiv, in het bijzonder voor het helpen organiseren van een zomers recreatiekamp voor mensen die de ontberingen van de Russische agressie moesten doorstaan, die het zwaarst getroffen waren door de bombardementen van Rusland."

Foto Viktor Stanislavovitsj .

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.