zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

De ploeg van negen …

Vierde plaats voor masters Biesboschzwemmers 

14 november 2021 (door Altena.Net - redactie)

WERKENDAM - De Biesboschzwemmers Masters namen voor;p de eerste keer deel aan de Nationale Masters Club Meet. Er kwamen, door omstandigheden, negen van de tien zwemmers aan de start. Er kwamen zeven clubrecords en een Brabants Masters Record op het bord.

Harry Cornet startte op de 50 en 100 schoolslag en 100 en 200 wisselslag en op de kortste afstand wist hij het Brabants record met 0,66 seconden aan te scherpen. Dit was ook goed voor een clubrecord. Dat gold ook voor de beide schoolslagafstanden en de 200 wisselslag. 

Sneller
De andere clubrecords werden gezwommen door Jade Groeneveld en Wouter van der Stelt. Wouter wist in zijn categorie op de 200 wisselslag het clubrecord te verbeteren en Jade deed dit op de 50 vlinderslag. Zij was 0,01 seconden sneller dan het oude record.

Marjo Goelema en Harry Cornet waren op de 50 schoolslag de eerste twee zwemmers, waar Marjo overigens beter scoorde dan Harry. De laatste top drie klassering was voor Annette Wijnja op de 100 schoolslag, zij eindigde als derde.

Content
Ook Sanne van de Pol, Mandy en Nico Swart en Paul Wijnja kwamen aan de start. Nico was heel tevreden met zijn tijden op de rugslag, na een week zonder training door een lichte blessure. De tijden van Sanne en Mandy op de korte nummers waren heel snel en Paul was content zijn met zijn tijd op de 100 ‘vrij’.

Foto Biesboschzwemmers.

Lees meer over:

zwemmen Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.