vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

Het publiek zit op het puntje van de stoel.

Teleurstellend verlies voor ACKC

13 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK - ACKC1 speelde zaterdag (9-10) tegen Atlas in Ritthem. De Almkerkers verloren de spannende pot. Tot hun teleurstelling.

In de eerste helft speelt ACKC een aardige wedstrijd. De scheidsrechter moet echt in de wedstrijd komen en coach van Houwelingen ging verhaal halen. Teveel overtredingen door Atlas bleven onbestraft.  De wedstrijd gaat snel en fel: maar ondanks dat zijn er geen conflicten tussen de spelers. Jitske scoort de 6-5. Jelle krijgt een flinke duw in de verdediging en krijgt de bal mee. Dit is de eerste keer dat de scheidsrechter in het voordeel van ACKC fluit. Sabine scoort de gelijkmaker: 6-6.

Vlak voor rust maakt Sabine de stand 11-13.

Spannend
De tweede helft begint zonder wissels. Atlas scoort waarna Derrek al snel de 12-14 kan maken gevolgd door een doelpunt van Wietze: 12-15. Derrek wordt gewisseld door Sven. Amber kan tot tweemaal toe de bal onderscheppen. Dan scoort Atlas twee keer: van afstand en door een strafworp. Het is dan inmidels 21-22 en de voorsprong is zo goed als weggespeeld. De toeschouwers zitten op het puntje van hun stoel van de spanning. 

Teleurstelling
Sabine scoort van afstand de 23-24. Maar in de laatste minuut weet Atlas nog tweemaal te scoren waardoor zij er met de winst vandoor gaan. Jammer voor ACKC die een goede wedstrijd speelde. De teleurstelling was dan ook groot. 

Zaterdag 16 oktober speelt ACKC in Bodegraven.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Almkerk korfbal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.