woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

(vlnr) Theo Meijer, Wijnand van der Hoeven, Anne Schipper, Nico Drost.

CU/SGP toert door Altena met Tweede Kamerlid Nico Drost

7 maart 2023 (door Redactie)

ALTENA - De spreekwoordelijke messen worden geslepen, het is voor velen aftellen naar 15 maart. Dan zijn er immers verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Partijen zoeken de openbaarheid, delen hun standpunten en gaan met mensen in gesprek. Zo ook CU-SGP Noord-Brabant.

Samen met lokale politieke SGP- en ChristenUnie-vertegenwoordigers trok Tweede Kamerlid Nico Drost (CU) zaterdag (4-3) met een bus door de regio.

Tijdens de tour werd gesproken over de diverse verbindingen van het openbaar vervoer, de bereikbaarheid van scholen die onder druk staat, de verbreding van de A27 en de geplande aansluitingen op het provinciale wegennet.

Kromme Nol
Tijdens de stop op de Kromme Nol werd op de rotonde een bord geplaatst van 'Werk in uitvoering'. Hiermee werd symbolisch gewezen op de problematiek rondom dit voor Altena belangrijke knooppunt. Regelmatig staan hier files en met de aanpak van de A27 in het vooruitzicht zou er versneld iets aan gedaan moeten worden. Een zogeheten turborotonde is een optie die op tafel ligt. Ook wordt nagedacht over (het terugbrengen van) verkeerslichten.

Afrondend bracht het gezelschap een bezoek aan het Kapelsche veer over de Bergsche Maas om het belang van deze verbinding te onderstrepen.

Foto - aangeleverd.

Zie ook:

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.