donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

TV De Hei organiseert een (gratis) senioren-event

2 maart 2023 (door Redactie)

NIEUWENDIJK - Tennisvereniging (TV) de Hei uit Nieuwendijk is op zoek naar leden. Hiertoe organiseert de vereniging een gratis evenement: Maak kennis met tennis voor senioren. Wie wil, krijgt gedurende 45 minuten kort uitleg wat tennis inhoudt. Als deelnemers na dit evenement geïnteresseerd zijn (blijven) in tennis, kunnen ze deelnemen aan een tennisprogramma dat bestaat uit vijf lessen van 45 minuten. Na deze sessies valt er de rest van het jaar te tennissen bij TV de Hei.

De kosten voor dit lesprogramma zijn voor senioren 75 euro per persoon

Dit evenement is een geweldige kans om kennis te maken met deze sport onder leiding van een gekwalificeerde tennisleraar. De vereniging laat weten: 'Wie nog geen ervaring heeft met tennis, dan is dit een goede gelegenheid om te ontdekken of tennis een sport is die u leuk vindt. Als u al wel enige ervaring hebt met tennis, dan kunt u deze gelegenheid aangrijpen om uw vaardigheden te verbeteren en nieuwe tennispartners te ontmoeten.'
Wie geïnteresseerd is om deel te nemen aan dit evenement, neemt contact op Herman Vroege: belleamie22@gmail.com of 0653 266554.

Junioren
Voor junioren die kennis willen maken met tennis is er de mogelijkheid op iedere maandagavond in te stappen bij de zogheten jeugdhussel. Deze begint om 18.30 uur. Het Jeugdbestuur brengt de nieuwkomers de eerste kneepjes van tennis bij. In overleg word je dan verder begeleidt naar een eventueel lidmaatschap en tennislessen. Voor meer informatie is contact op te nemen met Tonny van den Berg: jeugdcommissie@tvdehei.nl.

'Mocht je geen tennisracket hebben dan kun je voor deze activiteit er een lenen van de tennisvereniging.'

Lees meer over:

Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.