Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Tegen de stroom in, pittig tochtje voor Biesboschzwemmers

12 augustus 2021 (door Altena.Net - redactie)

WERKENDAM - De tweede tocht Zwemmen langs Walcheren was de kortste van de vier die georganiseerd wordt. Sabrina Boekhout, Wouter van der Stelt en Sander van Elburg waren de Biesboschzwemmers die meededen aan de Vlissingse Zeezwemrace.

De afstand was niet meer dan 1,85 kilometer, maar het eerste gedeelte was tegen de stroming in om daarna, na het ronden van de eerste boei, de stroming mee te krijgen en weer met stroming tegen te eindigen.

Tijdmeting
Van de drie was Sander als eerste weer terug op het strand. Hij had voor  een tijd nodig van 27 minuten en 58 seconden en kwam als 21e overall en als zestiende bij de heren door de tijdmeting.
e tweede Biesboschzwemmers was Wouter, hij kwam na krap een half uur door de tijdmeting. Wouter was bij de heren 41e en overall noteerde hij zich voor de 54e plek.

Stroming
Sabrina kon de heren niet bijbenen en had heel veel moeite met het tegen de stroming in zwemmen. Sabrina wist als tachtigste te finishen en was de achttiende dame. De tijd van Sabrina was 31 minuten en 45 seconden.

Foto De Biesboschzwemmers op FB.

Lees meer over:

sport biesboschzwemmers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.