vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Ook kinderen en jongeren zijn welkom.

Zomer Challenge: kort lidmaatschap bij TV De Hei

6 juni 2024 (door Redactie)

NIEUWENDIJK – Tennisvereniging De Hei in Nieuwendijk biedt deze zomer tennis voor voetballers, korfballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die binnen actief zijn en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom bij de Zomer Challenge. En iedereen die eens kennis wil maken met het tennisspel.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden (juli, augustus en september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers een clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen ze deelnemen aan de wekelijkse husselavonden, waarbij ze snel en eenvoudig andere clubleden kunnen leren kennen.

Toernooien
Tijdens deze drie maanden kunnen mensen ook deelnemen aan twee, door TV De Hei  georganiseerde toernooien (La Trappe 35+ Open en One Dollar Open) en/of open toernooien bij andere tennisverenigingen. TV De Hei laat weten: 'De Zomer Challenge is niet alleen leuk voor volwassenen, maar is ook geschikt voor kinderen die een sportieve zomerstop hebben. Ook kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is, zijn welkom.'

Informatie
Meer informatie en een aanmeldingsformulier is te vinden op www.tvdehei.nl.
Bij vragen kan contact worden opgenomen met Cindy van der Pijl via secretaris@tvdehei.nl.

Foto TV De Hei.

Lees meer over:

Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.