zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

SV Dussense Boys heeft nieuwe Club van 100

11 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De oude club van honderd is opgeheven. Leve de nieuwe club van honderd! Bij SV Dussense Boys gebeurde het.

Met bijdrages van 'de oude club' kon Dussense Boys 'mooie dingen' realiseren. De sportclub was en is er dan ook maar wat blij mee. Daarom is het bestuur dan ook meer dan tevreden dat er een nieuwe Club van 100 is opgericht.

De nieuwe Club van 100 ging op maandag (11-10) van start. Een dag eerder, zondag 10-11, werden alle bestuursleden van s.v. Dussense Boys lid van de nieuwe Club van 100 om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten.

Nog mooier
Het bestuur laat weten: 'Wij zijn blij met hun inzet en wensen hen veel succes met de verdere uitvoering en zien een prettige samenwerking tegemoet. Dit alles om onze voetbalvereniging nog mooier te maken!'
 
Doel
De Club van 100 wil zoveel mogelijk mensen, die Dussense Boys een warm hart toedragen, bij elkaar brengen waarbij geld wordt ingezameld ten goede van Dussense Boys. Het ingezamelde geld is ondermeer bedoeld voor activiteiten en investeringen in de accommodatie van s.v. Dussense Boys. Bij voorkeur met een innovatief karakter. Het is bij de Club van 100 niet de bedoeling de voetbalvereniging te steunen in de reguliere uitgaven. De Club van 100 wil de vereniging juist steunen in die zaken waar de clubbegroting niet in voorziet.

Meer informatie over de Club van 100 klik hier.

Foto SV Dussense Boys

Lees meer over:

Voetbal Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.