maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Sportraad Altena organiseert interactief sportcafé - UPDATE

1 juli 2022 (door Altena.Net - redactie)

UPDATE - Wegens gebrek aan belangstelling is het sportcafé van 7 juli verplaatst naar 19 september. Het programma blijft hetzelfde. Sportraad Altena nodigt sport- en beweegaanbieders in de gemeente uit voor dit interactief sportcafé.

ALTENA - De gemeente Altena wil de vitaalste plattelandsgemeente van Nederland worden en blijven. Met zowel het Sportakkoord als Leefstijlakkoord in handen wil zij samen met alle sportaanbiederd bespreken welke gezamenlijke projecten kunnen worden opgepakt om een bijdrage te leveren aan Vitaal Altena.

In 2019 werd een Sportakkoord voor de gemeente Altena vastgesteld. Diverse ambities zijn beschreven en met sommige is enthousiast een start gemaakt. Sinds 2021 heeft de gemeente Altena ook een Leefstijlakkoord. Combinaties met het Sportakkoord zijn zeker te maken. 

Verbinding
Nu alle maatregelen rondom corona weer zijn opgeheven, is het tijd om te kijken naar hoe we ervoor staan als het gaat om het Sportakkoord. Met welke ambities is een start gemaakt, waar lukt het wel, waar is hulp nodig en welke ambitie moet afgestoft worden? En is er een verbinding te maken met het leefstijlakkoord?

Uitgenodigd
Graag nodigt Sportraad Altena je uit voor een interactief sportcafé over het sport- en het leefstijlakkoord. Op donderdagavond 7 juli ontmoeten we je graag in het gemeentehuis in Almkerk. Wat kan het sport- en leefstijlakkoord jou als sport- en beweegaanbieder brengen?

Dat is het thema van de avond. ‘We praten je bij over de laatste stand van zaken, stellen je voor aan Ricardo Seffelaar, regisseur voor beide akkoorden en we gaan samen aan de slag. Om de projecten succesvol te maken, is budget beschikbaar. Er is een ambitie, er zijn plannen, er is een regisseur en uitvoeringsbudget is beschikbaar, kortom redenen genoeg om donderdag 7 juli aan te schuiven.’

Aanmelden kan via info@sportraadaltena.nl

Foto artwork Altena.Net.

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.