zondag 10 december 2023

Alles over Altena

De tribunes in De Jager zaten bomvol.

Sportieve en drukke ACKC-dag in De Jager

24 januari 2023 (door Redactie)

GIESSEN / ALMKERK - Het is ACKC-dag in Sporthal De Jager in Giessen. De jeugdteams maakten mooie spandoeken waarmee de zaal werd aangekleed. De tribunes zaten op de korfbaldag bomvol toeschouwers.

Als de spot in de hal aangaat, worden de spelers van Movado voorgesteld, gevolgd door de spelers van ACKC 1. Zij komen op met jeugdleden aan de hand. Kortom, het geheel vormde een fantastisch decor voor een sportieve dag.

Gelijk
De eerste helft begon niet zoals verwacht en ACKC kwam achter met 1-4. Maar zoals vaker herpakte het team zich en al snel werd de stand gelijk. ACKC kon uitlopen naar 10-8 met de rust.

Dubieus
In de tweede helft liepen de scores gelijk op. Dit was niet te danken aan de scheidsrechter die veel dubieuze beslissingen nam, vaak in het nadeel van ACKC. Na drie strafworpen achter elkaar van Movado werd wordt de stand 16-18. ACKC wist nog eenmaal te scoren maar dat was net niet genoeg.

De eindstand is 17-18 en de punten gingen mee naar Dordrecht.

Doelpunten
Topscoorder Wietze de Vries 5x, Sabine Meerman 4x, Stef Mommers, Ingrid Dekkers en Sven van der Ham 2x, Natasja Kuipers en Rik Millenaar 1x.

Foto Mediaplein Altena.Net.

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.