maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Harde werken SKV1 beloond met gelijkspel

27 november 2021 (door Altena.Net - redactie)

SLEEUWIJK - Zaterdag (27-11) startte SKV1 in Hellevoetsluis met de eerste zaalwedstrijd. Door een grote inzet van het Sleeuwijkse vlaggenschip eindigde de wedstrijd in een 10-10 gelijkspel tegen ’t Capproen.

De score werd geopend door de thuisploeg via een afstandsschot. Stefan de Jong bracht de stand al snel op gelijke hoogte door een loepzuiver schot. De Jong noteerde zijn naam overigens vijf keer op het scoreformulier. De ploeg uit Hellevoetsluis liep uit tot een stand van 6-3 bij de rust.

Afstandsschoten
Vrij direct na de rust zette De Jong de score op 6-4. Hij zou overigens alleen maar afstandsschoten scoren. De aansluiting van 6-5 werd gemaakt door Van Weelden. Nadat SKV een fraai schot van ver verzilverde, moesten de Sleeuwijkers drie doelpunten incasseren wat de stand op 10-6 zette.

Knokken
SKV knokte zich vervolgens goed door de wedstrijd. ’t Capproen kreeg nog regelmatig de bal in de aanval, maar kwam niet meer tot scoren. Duizer bracht de stand voor de Sleeuwijkers uiteindelijk op 10-10 en de club nam dus een punt mee naar huis.

Foto archieffoto ter illustratie.

Lees meer over:

Sleeuwijk korfbal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.