vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ruim honderd tips over vermissing Germa van den Boom

26 oktober 2022 (door Redactie)

NIEUWENDIJK - Er zijn tot deze week ruim honderd tips binnengekomen bij de Peter R. de Vries Foundation rond de vermissing van Germa van den Boom. Over de inhoud en de aard van de informatie doet de foundation verder geen mededelingen. 

De Peter R. de Vries Foundation loofde 25.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de cold case. De gouden tip moet voor 20 april 2023 bij de Foundation binnen zijn: tip@peterrdevries.nl

Germa van den Boom (toen 19 jaar) werd eind juli 1984 rond kwart voor twee bij haar thuis aan de Dwarssteeg in Nieuwendijk door haar buurjongen afgezet. Germa was dat weekend voor het eerst alleen thuis. Haar ouders waren een paar dagen weg. Ze was die avond met vriendinnen wezen stappen in Gorinchem. Dit werd het laatste moment dat Germa levend wordt gezien. 

Misdrijf
Omdat Germa verschillende telefonische oproepen niet beantwoordde, besloot het gezin Van den Boom direct naar huis terug te gaan. In de woning treffen ze sporen aan die wijzen op een misdrijf. Voor politie en familie staat het vast dat zich in het huis een drama heeft voltrokken waar Germa het slachtoffer van werd. geworden. Anno 2022, 38 jaar later, weet haar familie nog steeds niet waar Germa is en wat er nou precies met haar is gebeurd.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.