donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Alle speelgoed op de ruilmarkt is mooi genoeg.

RuilSint viert duurzaam en voordelig pakjesavond

31 oktober 2022 (door Redactie)

ALTENA - Liefhebbers van sinterklaascadeautjes  kunnen woensdag 9 november speelgoed ruilen bij KrijgdeKleertjes Altena & Kinderopvang Buitengewoon. Een leuke manier om duurzaam en voordelig Sinterklaas te vieren.

Wie ook bergen speelgoed heeft waar de kinderen nauwelijks mee spelen en wie struikelt over de duplo ... Voor al diegenen gaat Sint het duurzamer aanpakken: ruilen is het nieuwe kopen.

'Sprokkel al het speelgoed, spelletjes, boeken en anders leuks bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind heel blij van wordt. En zoek voor je eigen kind in ruil iets ‘nieuws’ uit.' Aldus Krijgdekleertjes.

Mooi genoeg
Al het speelgoed op de ruilmarkt is nog mooi genoeg om cadeau te geven aan een ander kind. 'Zorg dus zelf dat je speelgoed schoon, compleet en heel is. In ruil voor elk ingeleverd stuk speelgoed kan je zelf iets anders uitkiezen. We nemen in totaal maximaal 25 stuks per persoon aan, waaronder maximaal een knuffel, drie kleine babyspeeltjes en drie boeken en ‘kleine rommeltjes’ mag je thuislaten.'

Tijden

09.00 - 16.00 uur: inleveren
19.00 - 19.30 uur: inleveren
19.30 uur: start RUILEN (inleveren kan ook nog).

Combineren
Inleveren kan ook alvast overdag op 9 november tussen 9.00 en 16.00 uur. 'Combineer het bijvoorbeeld met een bezoekje aan onze ruilochtend voor kinderkleding tussen 9.00 en 11.00 uur of met een bezoekje aan de bibliotheek. Dan kan je om 19.30 meteen doorlopen voor het ruilen.'

De Ruil-Sint is te vinden in Raadszaal De Werf, Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

Lees meer over:

Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.