maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Riveer vaart volgens midzomerdienstregeling

29 juni 2022 (door BommelerwaardNet)

REGIO - In de maanden juli en augustus vaart Riveer weer de gebruikelijke, jaarlijkse midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens onze reguliere dienstregeling.

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om met het andere traject mee te varen.
Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem 's ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en 's middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk. Je fietst al in 10 minuten van de Riveer-aanlegsteiger in de ene plaats naar de aanlegsteiger in de andere plaats.

Watertaxi
Gedurende de midzomerdienstregeling is overdag de volledige vloot in bedrijf. Dit betekent dat de watertaxi de gehele maanden juli en augustus vanaf 19.00 uur beschikbaar is (én voor de extra rit van 9.55 uur naar Loevestein). Overdag kunnen reizigers op alle trajecten gebruik maken van de bestaande dienstregeling.

Foto Riveer.

Lees meer over:

Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.