maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Op alle veerverbindingen gelden andere vaartijden.

Riveer vaart met aangepaste corona-dienstregeling. 

20 december 2021 (door BommelerwaardNet)

REGIO  - Vanwege de harde lockdown vaart Riveer vanaf dinsdag 21 december met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. Zolang deze lockdown van kracht is, geldt de coronadienstregeling. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van het vervoer over water.

Door de aangescherpte, landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is Riveer tot nader order genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te varen. De maatregelen hebben grote consequenties voor de veerdienst. Met het sluiten van de scholen en het thuiswerken verdwijnt de grootste reizigersgroep aan boord van de schepen. Doordat winkels, horeca, musea et cetera. hun deuren gesloten moeten houden, zal ook de recreatieve klant wegblijven weet de veerdienst uit ervaring van eerdere lockdowns.

Speciale dienstregeling
Op alle veerverbindingen gelden andere vaartijden. De veren rondom Gorinchem varen minder frequent en de autoveren bij Brakel en Aalst varen niet in de daluren. Tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag wordt er nergens gevaren. De watertaxi blijft beschikbaar rondom Gorinchem.

Foto Riveer.

Lees meer over:

Bommelerwaard Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.